WEAREMUSIC 

MUSIK EFTERSKOLE


ET FANTASTISK ÅR MED MUSIK, VENNER OG REJSER

Vi er en musikefterskole med genren klassisk musik. Du kan tage 9. eller 10. klasse hos os og samtidig lave det, som du elsker – klassisk musik. Her er plads til alle, hvad enten musik er din hobby, eller du drømmer om en karriere inden for musikkens verden. Vi har tre musiklinjer: Orkesterlinjen, KorTeaterlinjen samt Klaverlinjen, så vi kan garantere, at du får lov til at lave lige netop det, du gerne vil. Her på OrkesterEfterskolen kan du få et fantastisk år med musik, nye venner, rejser og en masse andre gode oplevelser. 

Du kan læse mere her på siden om f.eks.:

•    De tre musiklinjer

•    Skolens sociale liv

•    Rejser og oplevelser

Vil du vide mere om OrkesterEfterskolen? Du kan finde alt om vores efterskole her på hjemmesiden, men du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Ring til os på tlf.nr.: 97 12 11 28 eller send en mail til mail@orkesterefterskolen.dk. 


VI ER EN MUSIKEFTERSKOLE MED MANGE MULIGHEDER

Her på efterskolen vil du selvfølgelig få den obligatoriske undervisning, men du vil samtidig få undervisning i klassisk musik af konservatorieuddannede lærere. Hver uge får du soloundervisning, og du får tid til at øve dig hver morgen. Du kan også få professionel rådgivning om din videre musikalske udvikling, hvis du ønsker det. Vi bruger tests i fag som hørelære og instrumentalspil, hvilket giver dig mulighed for at få kvalificeret feedback.

De tre musiklinjer på vores musikefterskole dækker flere forskellige musikinteresser. Orkesterlinjen er for dig, der spiller et orkesterinstrument, og du vil få en plads i vores symfoniorkester. KorTeaterlinjen er for dig, der synger. Du vil både få sang- og dramaundervisning, og så kommer du til at synge i fælleskoret og dramakoret. Vores tredje og sidste linje er for dig, der spiller klaver. Du vil komme til at spille kammermusik sammen med vores andre instrumentalister samt sangerne. Ud over vores musiklinjer har vi en række forskellige valgfag, hvor du kan lære en masse relevant i forhold til musik. Du kan for eksempel lære at overvinde sceneskræk.


KOM MED PÅ INTERESSANTE REJSER MED VORES MUSIKEFTERSKOLE

Vi har meget mere at tilbyde dig ud over vores undervisning. Det sociale liv på efterskolen er helt specielt, og naturligvis er det præget af musik, men også af et stærkt sammenhold. Vores elever spiller musik sammen, hygger sig i elevhusene eller skolens fællesrum eller laver forskellige aktiviteter. Vi har en tradition med at tage en tur til København hvert år, hvor vi besøger Radiosymfoniorkesteret og Det Kongelige Teater. Derudover rejser vi til udlandet og besøger venskabsskoler, giver koncerter, tager på sightseeing og opsøger det lokale musikliv. 


TAG PÅ MUSIKEFTERSKOLE OG FÅ ET FANTASTISK ÅR

Kunne du tænke dig at tage 9. eller 10. klasse på en musikefterskole med god klassisk musik, stærkt sammenhold og interessante oplevelser? Så tag på OrkesterEfterskolen i Holstebro. Vi kan give dig et fantastisk år, hvor du kan udvikle dit musiktalent og få nye venskaber. Du kan finde meget mere om vores efterskole på hjemmesiden, men hvis du har spørgsmål, så kan du ringe til os på tlf.nr.: 97 12 11 28 eller skrive en mail til mail@orkesterefterskolen.dk. Vi håber på at høre fra dig! 

orkesterlinjenkorteaterlinjenklaverlinjenfolkemusiklinjen 

SE DE SENESTE BILLEDER FRA ORKESTER EFTERSKOLEN

...

Få vores nyhedsbrev (ca. 4 gange årligt)

* indicates required

OrkesterEfterskolen · Bisgårdmark 18 · 7500 Holstebro · telefon 9712 1128 · mail@orkesterefterskolen.dk
 

copyright: OrkesterEfterskolen 2015 · web-løsning: VOSTOK kommunikation

popstrap.com

Logon