WEAREMUSIC 

FOREN EFTERSKOLE, SANG, VENSKAB OG GODE OPLEVELSER


ELSKER DU AT SYNGE?

OrkesterEfterskolen er for dig, der gerne vil tage 9. eller 10. klasse på efterskole og samtidig elsker at synge, for det kan du nemlig gøre hver dag her på vores skole. Vi er en musikefterskole med klassisk musik som genre, så hos os kan du dermed forene efterskole, sang og klassisk musik. Derudover kommer du til at få en masse gode oplevelser med dine nye venner, som for eksempel en rejse til udlandet. Her på vores efterskole er der plads til alle, så du kan synge hos os, lige meget om sang er din hobby, eller du vil synge professionelt i fremtiden.   

Læs mere her på siden om f.eks.: 

•    KorTeaterlinjen og sangundervisning

•    Det sociale liv på skolen og vores rejser

Er du interesseret i at vide mere om efterskolen? Du kan læse meget mere om os her på hjemmesiden eller kontakte os, såfremt du har nogle spørgsmål. Ring på tlf.nr.: 97 12 11 28 eller send en mail til os på mail@orkesterefterskolen.dk.


EFTERSKOLE, SANG OG DRAMA PÅ KORTEATERLINJEN

Her på OrkesterEfterskolen har vi tre musiklinjer: KorTeaterlinjen for dig, der synger, samt Orkesterlinjen og Klaverlinjen. Hos os kan du dermed tage et år på efterskole med sang som linjefag, hvor du virkelig kan udvikle dit talent. På denne musiklinje er der selvfølgelig fokus på sangstemmen, men også et mere bredt, kropsligt udtryk. Korsang og dramaundervisning indgår nemlig i linjen, og det betyder, at du får lov til at arbejde med både din stemme og dig selv. Det betyder også, at du til skolens mange koncerter med sang, drama og tekster er med til at gøre det til en fremragende forestilling. Du kommer både til at synge i fælleskoret og dramakoret. Hver morgen får du tid til at øve dig på din sang, din stemme eller dit skuespil. 


GÅ PÅ EFTERSKOLE MED SANG OG FÅ KOMPETENT UNDERVISNING

Vores efterskole har konservatorieuddannede lærere, som du vil blive undervist af, og du vil få soloundervisning hver uge. Du får selvfølgelig samtidig den obligatoriske boglige undervisning. Musikundervisningen skal være med til at udvikle dit talent og gå i dybden med din teknik. Hvis du ønsker professionel rådgivning om din videre musikalske udvikling, kan vi også tilbyde dig det. Som sanger hos os skal du kunne lide at synge klassisk kormusik, spille teater og bruge din krop, og hvis du kan det, kan vi garantere dig et fantastisk år her på OrkesterEfterskolen.  

Ud over vores undervisning og forestillinger kan vi tilbyde dig meget mere. Det sociale liv her på efterskolen er godt, og der er et stærkt sammenhold. Sang og musik er naturligvis en stor del af det, hvilket er med til at gøre vores elever til bedre sangere og musikere. Når eleverne ikke synger og spiller musik, laver de forskellige aktiviteter og hygger sig i efterskolens fællesrum eller i elevhusene. Du kan få mange interessante oplevelser med efterskole og sang som for eksempel vores københavnertur eller rejse til udlandet. I København besøger vi Radiosymfoniorkesteret og Det Kongelige teater, og på vores udlandsrejse besøger vi venskabsskoler, giver koncerter, opsøger det lokale musikliv og tager på sightseeing. 


KUNNE DU TÆNKE DIG AT GÅ PÅ EN EFTERSKOLE MED SANG HVER DAG?

Hvis du vil have et fantastisk år med efterskole, sang, venskab og gode oplevelser, så tag på OrkesterEfterskolen her i Holstebro. Du kan læse mere på vores hjemmeside, ringe til os på tlf.nr.: 97 12 11 28 eller skrive til os på mail@orkesterefterskolen.dk. Vi glæder os til at høre fra dig!  

orkesterlinjenkorteaterlinjenklaverlinjenfolkemusiklinjen 

SE DE SENESTE BILLEDER FRA ORKESTER EFTERSKOLEN

...

Få vores nyhedsbrev (ca. 4 gange årligt)

* indicates required

OrkesterEfterskolen · Bisgårdmark 18 · 7500 Holstebro · telefon 9712 1128 · mail@orkesterefterskolen.dk
 

copyright: OrkesterEfterskolen 2015 · web-løsning: VOSTOK kommunikation

popstrap.com

Logon